Praktische tips bij verkoop campers

Bij de verkoop campers komen er heel wat zaken bij kijken. De kans bestaat dat je niet heel goed weet waar aan te beginnen. Om je wegwijs te maken in het camper labyrint geven we enkele praktische tips die je kunnen helpen. Eerst een vooral zal je goed moeten nadenken welke prijs je wil vragen. Bij verkoop campers hangt veel af van enkele parameters: het bouwjaar, de staat van de camper en uiteraard de eventuele extra accessoires die bij de camper behoren. Om de juiste prijs te bepalen, kan je enkele online sites bezoeken. Kijk vooral naar het bouwjaar zodat je een vergelijking kunt maken. Kom je er niet uit, kan je altijd een camperdealer in de buurt raadplegen.

Een schone camper en mooie foto’s

Bij verkoop campers hoort een goed opgezette advertentiecampagne die indruk maakt bij potentiële kopers die belangstelling tonen om je camper te kopen. Zij willen uiteraard ook een bezoekje komen brengen voor dat ze overgaan tot de definitieve aankoop. Volgende aandachtspunten zijn heel belangrijk:

  • Verwijder je persoonlijke spullen uit de camper
  • Maak dat de camper rijklaar is voor de verkoop
  • Reinig de camper grondig
  • Zorg dat de camper fris ruikt

Neem een bemiddelaar onder de arm

Bij verkoop campers komt meer bij kijken dan je zou denken. Om die reden wordt vaak een bemiddelaar onder de arm genomen die alles uit je handen neemt zodat je je van niets moet aantrekken. Denk maar aan het maken van professionele foto’s voor een website, een eventueel keuringsbewijs en de taxatie. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het marketing gedeelte door middel van promotie op verschillende online platformkanalen. De meeste bemiddelaars kunnen een beroep doen op een uitgebreide databank in hun bestand wat de snelle verkoop van een camper sowieso ten goede komt. Ook de bezichtigingen worden door de makelaar tot in de puntjes geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *